De export naar Excel lukt niet, het bestand wordt geopend in de webbrowser.

Soms wordt de geëxporteerde lijst geopend in de webbrowser. Je moet dan eenmaal het geëxporteerde bestand openen in Excel. Dan ziet je pc Excel als het standaard programma om xml-bestanden te openen.

Op het moment dat je in een van de kaartenbakken in KIDS op het xml-icoontje klikt om de lijst te exporteren, wordt deze lijst opgeslagen in de map Lijstopmaak. Het enige wat je moet doen, is het bestandje op te zoeken en het te openen in Excel. Je doet dit als volgt:
Ga naar 'deze computer'
Zoek in het pad: Perfectview/kids/export/lijstopmaak naar het opgeslagen xml-bestand.
Met een rechtermuisklik kies je 'openen met ...' en kies Excel.

De volgende keer dat je de standaard lijst wil exporteren, zie je deze meteen in Excel.