Wijziging op lenerkaart in KIDS

Krijg je vanaf januari 2015 een update van het KIDS-pakket dan is er in de kaartenbak Klanten en Abonnementen het volgende gewijzigd:

Op het tabblad facturen van de Klantenkaartenbak zie je weer alle facturen van een klant. De archieffunctie is verwijderd.

Ook de archieffunctie in de kaartenbak Abonnementen is verwijderd. Hierdoor zie je op het tabblad Algemeen van de klantenkaart weer alle abonnementen. In de kaartenbak Abonnementen is de vaste selectie 'verwijderbaar' beschikbaar. Alle afgesloten abonnementen waarvoor niets meer valt te factureren, worden geselecteerd. Je kunt deze groepsgewijs verwijderen.
Vorige artikel Overgang naar Windows 8.1